Stiskněte "Enter" pro přeskočení obsahu

SPOLEČNÉ TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ

SPOLEČNÉ TISKOVÉ PROHLÁŠENÍ
tradičně spolupracujících politických subjektů:
Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) a
Konzervativní strana

MUDr. Jitka Chalánková do Senátu!

Konzervativní strana a Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) podporují kandidaturu MUDr. Jitky Chalánkové do Senátu Parlamentu ČR v obvodě č. 62, Prostějov.

MUDr. Jitka Chalánková je konzervativní politička obhajující lidskou přirozenost, zejména tedy rodinu. Zasazuje se dlouhodobě o práva rodin proti neobhajitelnému postupu sociálních orgánů některých evropských zemí, které bez závažných důvodů odebírají těmto rodinám děti. Hájí základní hodnoty, na kterých vznikla evropská civilizace, a vychází z nich ve své politické praxi. Proto bude v Senátu významným přínosem – a to tím spíše v této době, kdy se např. schyluje k pokusu ratifikovat v Parlamentu ČR tzv. Istanbulskou úmluvu, která je svojí podstatou namířena proti lidské přirozenosti, proti rodině.

Konzervativní strana a Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska) tedy vyzývají své členy a příznivce v senátním obvodě č. 62, Prostějov, aby MUDr. Jitku Chalánkovou v letošních podzimních volbách do Senátu volili a aby totéž doporučili svým přátelům a známým.

V Praze dne 12. června 2018

Za politickou stranu: Koruna Česká (monarchistická strana Čech, Moravy a Slezska)
Mgr. Petr Nohel, Ph.D.
předseda

Za politickou stranu: Konzervativní strana
RNDr. Jan Kubalčík, Ph.D.
předseda